Ganadores del XVI Concurso de Lectura en Público en la modalidad de catalán

Por segundo año consecutivo nuestro centro ha resultado ganador del Concurso de Lectura en Público para escolares en el idioma de catalán.

Felicitamos a los componentes del equipo ganador en catalán y además al equipo de inglés que también ganó el curso pasado y, aunque este año no han conseguido quedar los primeros, realizaron un súper buen papel.

¡Estamos muy orgullosos de nuestros alumnos! Enhorabuena a todos.

El

A la izquierda el equipo de catalán formado por los alumnos de 2º de ESO: Aleix Arrufat, Carlos Estopiñá y Dayana Mustieles, junto a la profesora Pepa Nogués.

A la derecha el equipo de inglés formado por las alumnas de 2º de ESO Tessa Leiva, Vega y Mila Prins, junto a la profesora Mª Carmen Pellicer.

Guanyadors del XVI Concurs de Lectura en Públic Escolar 2019 en la categoria de Català!!!!

El Concurs va tenir lloc el passat 4 d’abril en diferents seus arreu d’Aragó organitzat per la Direcció General d’Innovació, Equitat i Participació del Departament d’Educació del Govern d’Aragó. El nostre institut es va presentar en les categories d’anglès i català i es van desplaçar fins a Fraga per realitzar les proves.

L’any anterior havia estat la primera vegada que ens presentàvem i vam quedar guanyardors en els dos idiomes a nivell dels instituts d’Aragó.

Així que enguany també havíem de fer un bon paper!

I així va ser! Els nostres alumnes no es van posar gens nerviosos i van donar el millor de sí mateix.

El grup de català va resultar finalment el guanyador a nivell d’Aragó. Estava format pels alumnes de 2n d’ESO: Aleix Arrufat, Carlos Estopiñá i Dayana Mustieles. Van llegir una selecció amb el títol ESCRIPTORES DEL MATARRANYA amb textos de Teresa Jassà, Susana Antolí i Marta Momblant. A més, en l’apartat de textos obligatoris van llegir un text de José-Ramón Bada Panillo de l’obre Un xiquet de la guerra i un altre d’Àngel Villalba de l’obra Àngel Villalba, cançons i poemes.

En la modalitat de català secundària s’hi van presentar 4 instituts: l’IES La Llitera (a Tamarit de Llitera), l’IES Bajo Cinca (a Fraga) i el CEIP San Juan Bautista (a Saidí), a més del nostre institut.

Enhorabona a tots per participar-hi!

L’entrega de premis serà a la Festa de la Lectura que tindrà lloc el proper dissabte 8 de juny a Saragossa.

Imatge del grup de participants de secundària al Concurs de Lectura en Públic en la seu de Fraga